h

Martijn Stekelenburg genomineerd voor politicus van het jaar

19 november 2013

Martijn Stekelenburg genomineerd voor politicus van het jaar

Vanavond is bekend geworden dat fractievoorzitter Martijn Stekelenburg genomineerd is voor politicus van het jaar 2013 voor Nieuwegein. De nominatie heeft plaatsgevonden op voordracht van de raadsleden en is vanavond door burgemeester Backhuijs bekendgemaakt tijdens het Politiek Cafe.

Naast Martijn zijn Erna Kotkamp van Groen Links en Roelof de Wild van het CDA genomineerd. Martijn feliciteert beide kandidaten en wenst ze de overwinning toe.

De bekendmaking van de winnaar zal plaatsvinden tijdens de Nieuwegein Awards op zaterdag 1 februari. Lees hieronder meer over de procedure.

  • Vóór de aanvang van het Politiek Café van dinsdag 21 januari 2014 kan door alle bezoekers van het Politiek Café van 19.30 – 20.15 gestemd worden, wie van de drie kandidaten tot winnaar wordt uitverkozen.
  • Daarnaast worden alle burgers gedurende de periode 15 januari tot en met 27 januari 2014 in de gelegenheid gesteld om hun stem digitaal op een van de kandidaten uit te brengen. Dit kan door middel van het uitbrengen van hun stem via de Poll op Pen.nl, de digitale stad Nieuwegein.
  • Op 28 januari worden alle stemmen (bij elkaar op)geteld, hetgeen tot een winnaar leidt. Daarbij zullen de stemmen uitgebracht in het Politiek Café van 15 januari 2014 evenredig meewegen (dus: in verhouding) met de stemmen uitgebracht bij de hiervoor genoemde Poll.
  • Deze winnaar “de Politicus van het jaar 2013” wordt bekendgemaakt tijdens het evenement Nieuwegein Awards op zaterdagavond 1februari 2014.

Kijk op de website van de Nieuwegein Awards voor meer informatie.

Reactie toevoegen

U bent hier