h

Geslaagde en bezielende FNV actie dag in Utrecht

30 november 2013

Geslaagde en bezielende FNV actie dag in Utrecht

Vandaag was de SP in grote getale aanwezig op de door de FNV georganiseerde actiedag in Utrecht.  Uit alle delen van Nederland waren FNV leden, sympathisanten en SP’ers naar de Utrechtse Jaarbeurs gekomen. De dag was bedoeld om te ageren tegen het rigide bezuinigingsbeleid van het PVVDA kabinet; het kabinet  en de werkgevers werden opgeroepen om nu eindelijk eens te zorgen voor verbetering van de koopkracht en het realiseren van échte banen.

Opvallend was  de aanwezigheid van een grote PvdA kraam, terwijl de protesten toch vooral gericht waren tegen het regeringsbeleid wat juist die partij samen met de VVD momenteel uitvoert. De PvdA aanwezigheid zal dan ook  zeker te maken hebben gehad met de naderende verkiezingen in maart 2014. De bijeenkomst in de Jaarbeurshallen werd afgesloten met een grote optocht door een deel van het centrum van Utrecht en de Rivierenwijk.

Reactie toevoegen

U bent hier