h

SP Nieuwegein is klaar voor de verkiezingen!

10 december 2009

SP Nieuwegein is klaar voor de verkiezingen!

De SP leden van Nieuwegein hebben ingestemd met de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart volgend jaar. De leden kozen daarbij Martijn Stekelenburg opnieuw als aanvoerder van de lijst. Lijsttrekker Stekelenburg: “We gaan er de komende periode weer hard voor knokken om Nieuwegein menselijker en socialer te maken. Onze ervaringen in de afgelopen 4 jaar in de gemeenteraad hebben ons veel geleerd en nog sterker gemaakt. Wat ons betreft kan niemand om de SP heen na de verkiezingen”!

De SP zet fors in op een goed jongerenbeleid in Nieuwegein. Zo wil de SP dat er een poppodium, een jongerencentrum en meer jongerenwerkers komen. Sport, cultuur en ontspanning moeten toegankelijk worden voor iedereen. En de inzet moet weer komen te liggen op de wijken, waar voorzieningen als winkels, Kinderopvang, kleinschalige thuiszorg en een buurthuis zijn. Ook moeten er meer betaalbare woningen voor ouderen en jongeren komen.
Martijn Stekelenburg: “Ik ben blij dat ik met zo’n enthousiaste club mensen de verkiezingen in ga. De lijst is zeer divers, jong, oud en allen met hun eigen deskundigheid. Ik ben daar trots op en dat verdient Nieuwegein ook!”

Top 10 kandidatenlijst:
1. Martijn Stekelenburg
2. Nine Kooiman
3. Stef van der Steen
4. Hans Verdouw
5. Laura Bruinsma
6. Annie Inekci
7. Willem-Jacques van der Oest
8. Hasan Inekci
9. Herman Mekenkamp
10. Tini Spruytenburg

Lees het verkiezingsprogramma van SP Nieuwegein

U bent hier