h

Agnes on Tour in Utrecht

15 december 2009

Agnes on Tour in Utrecht


Een behoorlijke SP Nieuwegein afvaardiging was maandagavond 14 december aanwezig bij de presentatie in Utrecht van Agnes Kant in het kader van "Agnes on Tour".

In de knusse ambiance van het gebouw van de pop opleiding hield Agnes haar betoog over oorzaak en gevolg van de huidige crisis, de idee├źn van de SP hoe dit aan te pakken en met welke mogelijke maatregelen een dergelijke crisis in de toekomst zoveel mogelijk voorkomen kan worden.
In de vragenronde kwamen zaken aan de orde als de groei van andere partijen in de peilingen, de aandacht voor Q-koorts v.s. die voor de Mexicaanse griep, de thuiszorg en de kamermeerderheid die af wil van de verplichte aanbesteding, plus - last but not least - haar uitsmijter, dat de SP zich na de volgende tweede kamerverkiezingen niet meer zal laten ringeloren door andere partijen en van plan is zonodig regeringsdeelname af te dwingen.

U bent hier